Oplev Mallorca uden at betale kassen – 4 råd fra vores eksperter

Mallorca, Mallorca, Mallorca – åh du dejlige ferieø. Mallorca er et populært rejsemål for mange danskere hele året rundt. Øen byder da også både på smukke strande, godt vejr, kølige drinks og traditionel spansk mad som paella og tapas – what’s not to like?

MEN det betyder også, at Mallorca er et dyrt rejsemål, fordi så mange vil afsted. Vil du alligevel gerne opleve den dejlige destination, fare vild i gaderne og slå dig løs på det lokale marked, så frygt ej: her kommer fire gode råd til, hvordan du kan rejse til Mallorca uden at betale kassen.

1) Airbnb: Book en federe hybel til færre penge

Gentænk boligsituationen. Det er dyrt at bo på hoteller, der har mere end to stjerner. Bo istedet som en lokal, og udvid din horisont. En af de fede ting ved at rejse er nemlig at få øjnene op for, hvordan de lokale de bor – og så giver det bonus i kassen, da det er væsentligt billigere end at bo på hotel.

Derudover giver Airbnb mange muligheder. Du kan enten booke et værelse i en bolig, hvor ejeren bor der samtidig – det giver mulighed for at finpudse dit spansk og at komme ind på livet af de lokale. Er du mere til hygge uden fremmede i ferien, så er der mange, som lejer hele villaer ud – sågar med svømmepøl – til tilnærmelige priser.

Se mere her: https://www.airbnb.dk/s/Mallorca/homes?allow_override%5B%5D=&s_tag=3EvwfvJI

2) Oplev Mallorca, når det ikke er overrendt af turister

Udbud og efterspørgsel følges også ad på populære rejsedestinationer, så har du mulighed for at rejse uden for sæson, så gør det. Der er mange penge at spare både på fly og hotel, for mange hoteller frygter de “døde” perioder uden for sæson, og du kan ofte finde all-inclusive ophold, hvor det næsten er billigere at tage afsted, end at blive hjemme.

En anden fordel er, at du faktisk kan finde en solseng på stranden – i sommersæsonen er Mallorcas strande nemlig pakket med turister, og det kan være svært at finde en god plads – det problem undgår du uden for sæson.

3) Hav is i maven: book en afbudsrejse

Det kræver is i maven at booke en afbudsrejse – men en smule spontanitet har vist aldrig skadet nogen. Kig derfor rundt på rejsebureauernes sider i ugerne op til, du gerne vil afsted, og hav kufferten klar. På den måde kan du rejse som en rigmand uden at betale samme sum – og den sved det måtte give på panden, kan du tørre væk over en kølig drink ved poolen.

Er du fra det Jyske, kan du året rundt finde billige afbudsrejser fra Billund lufthavn.

4) Book selv fly og overnatning: vær fleksibel

Jo mere fleksibel du er med afrejsedato, jo billigere kan du også finde billetterne. På sider som momondo.dk kan du finde en oversigt over, hvilke datoer fly og hoteller er billigst. Du kan også nøjes med at bestille fly, der er billige og så se dig omkring på Airbnb efterfølgende.

Det var fire gode råd til, hvordan du kommer billigere til Mallorca – god tur.


Leave a Reply