e-cigaret etui

Guide til at finde det rette beskyttelsestilbehør til e-cigaretten

I mange tilfælde kan det være en fordel at have sig nogle tasker og etuier, der kan beskytte ens elektriske cigaret, når den ikke er under benyttelse. Herved er det muligt at undgå, at ens elektriske cigaret får ridser og skrammer, når man ikke benytter den, mens det ligeledes er med til at sørge for, at de elektriske dele skånes en smule mere, da dei højere grad er beskyttet med et etuiet omkring sig. Dette kan eksempelvis være en fordel, såfremt man skal på en storbyferie eller lignende, hvor man ønsker at medbringe sin e-cigaret rundt på de forskellige ture, man end måtte have arrangeret i eksempelvis London. En anden fordel er, at mange tasker og etuier er designet til at kunne indeholde en elektrisk cigaret, hvilket også er med til at udstråle elegance, mens det ligeledes sørger for beskyttelsen.

Der er dog en del forskellige ting, der kan være ganske fordelagtige at være opmærksom på, når man går på jagt efter beskyttelsesudstyr til sin elektriske cigaret, hvilket eksempelvis kunne være i form af størrelse og farve.

Forskellige størrelser af tasker og etuier

De forskellige etuier til taskerne gør også, at man kan opbevare noget forskelligt i dem, hvilket eksempelvis kunne være i form af et batteri. Nogle af etuierne er indrettet således, at man kan have både den elektriske cigaret og et batteri hertil i etuiet, hvilket betyder, at man derved har et nyt batteri lige ved hånden, såfremt det benyttede batteri er ved at løbe tør for strøm. Det er også muligt at få nogle etuier, der er i en sådan størrelse, at det kun kan lade sig gøre at have sin elektriske cigaret i, hvilket kan være en fordel såfremt, man ikke finder det nødvendigt at medbringe ekstra batteri og lignende hele tiden.

Det er også muligt at få sig en af de helt store varianter, som har en skulderrem. Denne model kan opbevare betydeligt mere end de mindre tasker, hvilket kan være en fordel, såfremt man gerne vil have store dele af sin beholdning af forskellige ting til e-cigaretten med på farten. Dette kan eksempelvis være en fordel i forbindelse med en rejse, hvor man skal have det hele med, da det er mest skånsomt at have tingene i en separat taske i sin kuffert, store taske eller lignende.

Farver og materialer spiller også en rolle

Det er muligt at få etuierne i mange forskellige farver, hvilket eksempelvis kunne være sort, blå, gul, hvid og mange flere, hvorfor det bør være en mulighed at finde frem til et etui, man udseendemæssigt synes om.

Der findes også etuier i mange forskellige materialer som eksempelvis silikone og læder, hvilket også kan være en fordel at overveje, således man finder frem til en taske i et materiale, man synes om. Er størrelse, farve og materiale afstemt med krav, ønsker og behov, er der skabt et godt udgangspunkt for at finde en god taske til sin e-cigaret og tilbehør hertil.

Her kan du finde e-cigaret etui.


Leave a Reply