Derfor skal din næste rejse gå til Cuba

En tur til Cuba er en oplevelse du sent glemmer

Hvis din næste rejsedestination skal være et land fyldt med spændende historie, bør du overveje en tur til Cuba. Her vil du finde et mangfoldigt land, som både er rig på alsidig kultur, smuk natur og  en historie fyldt med revolutioner og politisk drama. Her får du sol og varme mixet med stemningsfulde lokalsamfund og eksotiske rytmer. Cuba er en fantastisk destination for børnefamilien, da du her både finder lange, hvide strande, men samtidig udfordrer dine børns kulturelle perspektiv. Landets mange strande og smukke natur tiltrækker derfor turister i alle aldre, men mister aldrig sin eftertragtede autencitet og betagende atmosfære. Det er derfor en ideel rejse for dig, som både vil solbade og udvide din horisont.

Cuba er ikke din traditionelle rejsedestination. Her vil du aldrig lade dig nøjes med at ligge ved poolen på et lækkert hotel, eller bliver i den samme by for en hel uge. Landet indbyder nemlig til så meget udforskning og spændende eventyr, at det er umuligt at sidde stille. Derfor kan du med fordel få din rejse til Cuba skræddersyet af et rejsebureau, som kender de mest spændende områder i landet. Se her for at se gode tilbud på pakkeløsninger, som tager dig med rundt i Cubas eventyrlige kroge. Her er der både transport, overnatning og oplevelser inkluderet, så du blot kan læne dig tilbage og modtage de mange spændende indtryk, uden at skulle planlægge den næste overnatning. Du kan både vælge at komme ud i naturen, sejle rundt mellem øerne, eller at rejse rundt mellem de mange interessante byer.

Opleve Cubas spændende kultur

Republikken Cuba ligger i Caribien, og placerer sig således i et frodigt miljø tæt ved ækvator. Der er derfor rigeligt af palmetræer at sole sig ved, og masser af muligheder for at tage en rundrejse igennem landets smukkeste naturområder. Som voksen rejsende vil du også opleve, at landet er berømt for sin tobak og rom, samt andre lækre produkter og råvarer. Der er således lidt til enhver alder, hvilket gør landet lige spændende for unge såvel som for gamle. En god idé er også at tage en sejltur rundt til de omkringliggende øer. Cuba er nemlig naboland til både Haiti, Bahamas og Jamaica, som hver især tilbyder uimodståelig naturområder og deres egen særprægede kultur.

Cuba har en lang og spændende historie bag sig, men har også haft hårde og svære år. Dette er begyndt at vende sig til det bedre, hvilket langsomt løfter levestandarden i landet. Cuba er derfor et land i konstant udvikling, som de senere par år er begyndt at genetablere kontakten til deres nordlige nabolande. Dette kan tydeligt mærkes hos de lokale, da landet ikke længere er præget af uroligheder. I stedet vil du kunne opleve et land i forandring, som har sit ansigt rettet mod fremtiden. Lokalbefolkningen er derfor kendt for at være et af de mest åbensindende folk, som indbyder dig til at danse salsa på gaderne.


Leave a Reply