3 byer der er lige så spændende som London

Selvom jeg syntes London er en fantastisk by, så kan London ikke tilbyde alt, hvad mit hjerte ønsker. Sol, ægte spansk tapas eller en fantastisk italiensk cappuccino finder jeg bare ikke i London.

Jeg har siddet og kigget på Bravo Tours efter nogle billige rejser, og jeg har fundet nogle fede alternativer til London.

Lissabon, Portugal

Jeg har to gange før været i Lissabon og det er en kanon fed by. Her har du alt, hvad en rigtig storby bør have, måske lige bortset fra New Yorks skyskrabere.

Her er varmt og solrigt om sommeren, der er masser af shopping og spisemuligheder og du har alt fra en lækker havnepromenade til strand og gode bølger tæt på byen.

Indbyggerne taler godt engelsk og er også friske på at lade dig prøve dit portugisiske.

Priserne er rimelige og en weekend eller uge i Lissabon koster ikke mange penge, medmindre du falder for alle de gode shoppingmuligheder.

Rom, Italien

Der er noget magisk over Rom som ikke kan beskrives, medmindre man har været der. Her har du igen super gode shoppingmuligheder, hvilket du selvfølgelig skal have i Italien. Her er varmt, solrigt og alt for mange spændende seværdigheder der kan tjekkes ud. Colosseum selvsagt en af de største.

Gaden bugner i de sødeste små cafér, hvor du får serveres espressoer som ingen andre kan lave dem. Er du til pizza og pasta, får du også alt det bedste fra den italienske madkultur.

Igen et super godt bud på et alternativ til London.

New York, USA

Verdens shoppinghovedstad nummer ét er og bliver New York. I forbindelse med at Norwegian for få år siden begyndte at flyve direkte til New York fra København er priserne faldet markant.

I dag kan du flyve tur/retur for ca. 1.500 kroner, hvilket er uhørt billigt.

Hoteller i New York er selvfølgelig som de altid har været, men er du ude på en hyggelig tøse-shoppe-weekend med en af dine veninder, så burde det være meget overkommeligt at tage en tur til New York sammenlignet med London, Paris eller Lissabon.


Leave a Reply